Invulling Seizoen 2019-2020

 

23 april 2020: Chloë Elsenaar viool en  Ischico Velzel piano

Geannuleerd i.v.m. maatregelen rond het Coronavirus

Chloë Elsenaar heeft in februari 2018 samen met pianiste Alie Kruisselbrink een prachtig een concert verzorgt onder de Trap. Deze keer zal ze worden begeleid door Pianiste Ischico Velzel.

Chloë Elsenaar heeft op zesjarige leeftijd haar eerste vioollessen gekregen. Na een aantal jaar in Ommen is zij onderwijs gaan volgen op de Zwolse Vioolacademie van Adriaan Stoet. Vele lessen en masterclasses bij gerenommeerde musici leverden haar diverse eervolle vermeldingen en prijzen op, waaronder de tweede prijs bij het Prinses Christina Concours. Ze speelt op een viool gemaakt in de traditie van de Cremonese school, waar ook Stradivarius onder viel. De strijkstok is een ‘W. Dörfler’. 


Pianiste Ischico Velzel kwam al op 15-jarige leeftijd in de jong talent klas van het Amsterdams Conservatorium. In juni dit jaar heeft ze haar bachelor afgerond op het ArtEZ conservatorium. Binnenkort begint ze op het Conservatori del Liceu te Barcelona aan haar master, bij Albert Attenelle, specialist Spaanse muziek. Ischico is actief kamermusicus.

 

28 mei 2020: Nelly Armenian en leerlingen van de muziekschool Pianoforte

Geannuleerd i.v.m. maatregelen rond het Coronavirus

 

Nikon 7100 klein formaaat

Op deze avond zullen twee docenten en enkele gevorderde leerlingen van de muziekschool Pianoforte het concert verzorgen. 


 

18 juni 2020: Koperensemble Brass O

Geannuleerd i.v.m. maatregelen rond het Coronavirus

2018 10 25 BrassO

Koperensemble BrassO komt het seizoen 2019-2020 afsluiten. Ze komen dan voor de tweede keer een concert Onder de Trap verzorgen. Koperensemble BrassO bestaat uit zowel professioneel geschoolde als ook gevorderde amateur-muzikanten onder de muzikale leiding van Lute Hoekstra, jarenlang concertmeester van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.  Dit ensemble is in de eerste helft van 2017 gestart en werkt sindsdien aan het opbouwen van een kwalitatief hoogwaardig repertoire bestaande uit een mix van toegankelijke/ spectaculaire oudere muziek van o.a. Bach, Händel, Gabriëli en Rossini, alsook meer hedendaagse werken zoals van Spark, Whitacre en speciale bewerkingen van traditionals. De voornaamste doelstelling is muzikale kwaliteit, waarbij een theatraal tintje niet wordt geschuwd.
Go to Top