Muziek onder de Trap bestaat uit een groep vrijwilligers die sinds januari 2007, destijds als Muziekkring Hellendoorn, actief is in de gemeente Hellendoorn op het gebied van Klassieke Muziek. We stellen ons als doel om de Klassieke Muziek en Jazz te stimuleren door het organiseren van concerten voor - en bij voorkeur door -  inwoners van de gemeente Hellendoorn.

Jaarlijks  worden 9 concerten georganiseerd met een gevarieerd programma. Uitgangspunt hierbij is dat de concerten een ontspannen sfeer en open karakter hebben en vrij toegankelijk zijn voor een breed publiek. Deze gratis concerten zijn alleen mogelijk dankzij een nauwe samenwerking met ZiNiN die in belangrijke mate facilitaire ondersteuning biedt en de vrije giften van bezoekers.

De fraaie en sfeervolle hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in het centrum van Nijverdal is een uitnodigende ruimte die uitermate geschikt is voor het geven van dit soort concerten. De hal beschikt over een goede akoestiek en sfeer om te musiceren en om geheel vrijblijvend te luisteren. Bovendien is er een uitstekende vleugel beschikbaar.

 

De concertreeks staat inmiddels al jaren bekend als “Muziek onder de Trap”.  De concerten worden gehouden op donderdagavond, in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur te Nijverdal.
Ze beginnen om 20.00 uur en duren maximaal een uur.

 

 

 

Go to top